Wie zijn wij?

Henk Essenburg

Henk zette ruim 35 jaar geleden zijn eerste spaan tegen een wand. Na 10 jaar in loondienst gewerkt te hebben als stukadoor, vond hij het tijd om zijn eigen bedrijf op te zetten: Stukadoorsbedrijf H. Essenburg. 
Nu, 25 jaar later, levert Henk Essenburg nog steeds stucwerk met passie in Ermelo en omstreken. Kwaliteit is zijn sleutelwoord en dat is ook te zien aan de vele tevreden terugkerende klanten. In zijn vrije tijd reist en fietst Henk graag.

RICK ESSENBURG

Sinds 2013 werkt Rick – de zoon van Henk – ook mee in het bedrijf. Met zijn vader als leermeester, kent Rick inmiddels ook de fijne kneepjes van het vak. Samen met zijn vader transformeert hij wanden en plafonds om tot een sfeervol geheel.
Rick vindt het heerlijk om het intensieve werk af te wisselen met mountainbiken en hardlopen. Ook bezoekt hij graag muziekfestivals.

Door het regelmatig volgen van cursussen en workshops blijft Stukadoorsbedrijf H. Essenburg altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van interieur en afwerkingen.

Doordat wij een familiebedrijf zijn, is contact snel gelegd en weet u altijd wie er bij u op de stoep staat.