Decoratief stucwerk bij Stukadoorsbedrijf H. Essenburg

Uw wanden worden een echt kunstwerk met decoratief stucwerk. Onder decoratief stucwerk verstaan we het aanbrengen van sierpleister, plafondlijsten en ornamenten. Vooral in de keuken, badkamer en het toilet is decoratief stucwerk erg populair.
U kunt bij ons kiezen uit talloze mogelijkheden voor decoratief stucwerk. Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op met Stukadoorsbedrijf H. Essenburg in Ermelo.

Sierpleister

Onder sierpleisters vallen diverse soorten wandafwerkingen. Bij Stukadoorsbedrijf H. Essenburg werken wij met spachtelputz, granol en barokpleister. Deze afwerkingen zijn in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. De meest bekende afwerkingen onder de sierpleisters is spachtelputz. Deze afwerking heeft als voordeel dat het niet kwetsbaar is en dus langer meegaat.

(Sier)lijstwerk en ornamenten

Wilt u een exclusieve uitstraling van uw plafond? Kies dan voor een kooflijst, perklijst, ornament of een rozet. Deze afwerkingen geven meteen een andere look aan de ruimte. De afwerkingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en afmetingen. U kunt kiezen uit strak, modern of klassiek. Voor elk wat wils!